Kettő. Két évesek vagyunk!

Két éve örököltünk egy kezdeményezést, mely mára jobban kinőtte magát, mint azt bármelyikünk is gondolta volna. Kis lapnak indultunk, és meg merem kockáztatni, hogy haladunk egy komplett portál felé…

De ne igyunk előre. Maradjunk a jelennél. Jól láthatóan rengeteget változott a képregény.net.
Átszabtuk, átszíneztük, és komplett motort raktunk alá, melynek köszönhetően rengeteg apró kényelmi funkcióval bővültünk:
– a legutóbbi látogatás óta történt hírek, cikkek és hozzászólások összegyűjtése. (Felső menü „Újdonságok” gomb.)
– hozzászólási lehetõség a hírekhez, cikkekhez. (Hírek címe alatt „Hozzászólások” gomb, cikkeknél pedig a legvégén.)
– van végre saját kis szavazógépünk is! (Az „Újdonságok” alatt érhető el jobb oldalt.)
– hír/cikk e-mail-ben való elküldése, vagy nyomtatása (A kis boríték és nyomtató ikont kell keresni – egyes esetekben nem elérhetők!)
– továbbá mától a regisztráció (a fórum regisztráció itt nem működik, itt is regisztrálni kell!) szinte elengedhetetlen lesz, hiszen mind a hírekhez/cikkekhez való hozzászólás, mind pedig a képregények letöltése csak a bejelentkezett tagoknak vehető igénybe!

Természetesen várjuk észrevételeiteket az új K.N-el kapcsolatban, legyen az pozitív, vagy negatív!

Továbbá:

Hírszerkesztőket keresünk. Ha találtok valahol cikket, kritikát, leírást melyben szó esik képregényekről, ne feledkezzetek meg rólunk, küldjétek el nekünk!

Hírfordítókat is keresünk. Aki úgyis sűrűn járkál külföldi képregényes honlapokon, portálokon, és van kevéske ideje, hogy legalább egy összefoglalót kiollózzon a nagyvilág híreiből, azt is szívesen várjuk!

Ezúton is kérném az eddigi lelkes hírküldőket is, hogy ezentúl E-Mail-ben és Fórum Üzenetben ne küldjenek hírt. Mindenki használja a honlap hírküldési modulját, így automatikusan a beküldő neve alatt jelenik majd meg a hír!

És természetesen továbbra is várjuk a régi magyar szkenn-sorozataink hiányzó darabjait, valamint a honosításokat. Ezekrõl bővebben a fórumban…

Végül pedig, de ne utolsó sorban… Ünnepeljünk, és ne is akárhogyan. Csavarjunk egyet a dolgon. Mi adunk Nektek ajándékokat. Persze mindenkinek nem jut, ezért az elkövetkezendő napokban jópár nyereményjátékot indítunk, melyeken értékes nyeremények találnak majd gazdára!

Nézzetek vissza, érdemes lesz!

Már csak azért is, mert csak holnap fogjuk feltölteni a szokásos nyári szünet előtti kiadós képregényadagot.
Addig is tekintsétek meg a Képregény.Net legújabb aloldalát a Chosen Ones-t, melyre kapásból két képregénysorozat kezdõ epizódjai, valamint egynek a folytatása került fel, és csemegézzetek a letöltéseinkből, melybe rengeteg régi és új anyag került fel!

A Képregény.Net nevében: mano